Utvalda tillbehör för din Nishiki
Allt för både vardags- och fritidscykling

Vi har handplockat ett antal tillbehörsprodukter som gör upplevelsen med din Nishiki ännu bättre. Det essentiella är att tillbehören tillför praktiska egenskaper, men också förstärker designen och utseendet på cykeln som en helhet.

Du kan hitta tillbehören hos din lokala Nishiki-återförsäljare.

Tillbehörspaket

Originaltillbehör för din racehybrid

Vill du ha skärmar, pakethållare, stöd och belysning på din nya cykel? Vi har lösningen på det med. Ett tillbehörspaket som är framtaget speciellt för Nishiki hybridsegment samt Nishiki Allroad och Detour. Med det på din cykel slipper du smuts som skvätter upp från hjulen och du kan montera barnsadel och väskor på pakethållaren. Skärmarna tillverkas i anodiserad aluminium och är, beroende av paket, 41 resp. 48 mm breda, med anpassade infästningar och Nishikilogga. Bakskärmen är integrerad med en slimmad pakethållare i aluminium från Atran Velo. Stödet är Nishiki-specifikt och monteras enkelt i ramen. Belysningen är med energisnåla LED-diodlampor, där baklampan är fäst i pakethållaren och framlampan monteras med skärmen. Alla skruvar, verktyg och monteringsanvisning på svenska följer med. Tillbehörspaketet är enkelt att montera. (OBS! Det finns flera olika kit med varierande infästningar för de olika cykelmodellerna. Rådfråga din återförsäljare om vilket kit som passar din cykel eller klicka på knappen nedan för att se en tabell.)

Nishiki tillbehörspaket (kompatibla modeller)

Geosmina

Äventyret väntar

Geosmina skapades utifrån en idé och en passion. Geosmina är grundat i en liten stad nära Madrid och är specialiserat på cykelpackningstillbehör. Geosmina har som mål att bidra till cykelpackningens värld, med ultralätta cykelpackningskomponenter som gör det möjligt för cyklister att resa snabbt, säkert och med stabilitet längs komplicerad terräng och i alla väderförhållanden.

SKS Germany

Tysk kvalitet och tradition

SKS Germany är en av de ledande tillverkarna av cykeltillbehör och har funnits i mer än 100 år. SKS Germany använder stolt orden "Made in Germany" (Tillverkad i Tyskland), vilket till stor del speglar de höga krav de ställer på kvalitet, funktionalitet och design. SKS Germany tillverkar allt från pumpar, skärmset, väskor, flaskor, mobiltelefonhållare och mycket mer.

Limar

Limar är en italiensk hjälmtillverkare med mer än 30 års erfarenhet, och är världens ledande tillverkare av lättviktshjälmar. Det breda utbudet består av hjälmar för både race, gravel och stadskörning. Limar utvecklar ständigt sina hjälmar med fokus på aerodynamik, lätthet och komfort.

Hos Nishiki får du

5 års garanti på ram
Svensk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor