Elcyklar
Smarta, praktiska och extremt effektiva

Nishiki elcyklar är kända för sin genomtänkta design och valet av komponenter, som syftar till att skapa cyklar med extremt låg vikt utan att kompromissa med vare sig funktionalitet eller praktiska egenskaper. Designen gör att cyklarna får fantastiska köregenskaper, som ger känslan av att du cyklar på en vanlig cykel.

Nishikis elcyklar är utrustade med kraftfulla elmotorer som ger den extra knuffen uppför backen och lite mer "medvind" på landsvägen. Med en Nishiki-elcykel kan du tryggt låta bilen stå i garaget. Elmotorn gör det enkelt att cykla långa och tuffa distanser och du undviker att komma fram svettig till jobbet. Trots att elcyklar generellt väger mer än traditionella cyklar bibehåller Nishikis elcyklar en lätt och sportig känsla tack vare den extra assistansen. De måste bara upplevas!

Allsidiga och fulla med smarta funktioner

Nishiki elcyklar är praktiska och lättrullande cyklar till vardag och fritid. De har ett centralt fokus på funktionalitet och prestanda. Samtidigt har de diskret placerade batterier som säkrar en sportig design, som kombinerat med komfort och effektivitet, skapar otroligt allsidiga elcyklar.

Nishiki Pro SLE

En högteknologisk elcykel som är skapad för vardag och fritid. Pro SLE tar dig fram med kraft och är utrustad kvalitetskomponenter som säkrar en körglädje du vill ha mer av.  

  • Yamaha elsystem
  • E-hybridram
  • Sportiga egenskaper
  • Breda däck
  • och mycket mer!

Lär dig mer om elsystemen

Yamaha elsystem

Flera av våra elcyklar är utrustade med ett elsystem från japanska Yamaha

Lär dig mer om Yamaha

Promovec elsystem

Flera av våra elcyklar är utrustade med ett elsystem från danska Promovec

Lär dig mer om Promovec

Hos Nishiki får du

5 års garanti på ram
Svensk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor