Gravel

Cykelcross tar cyklingen utanför alla ramar och tar oss så långt tillbaka som till början på 1900-talet. Med önskan om att kunna ta sig över stock och sten, på grus och gräs, genom sand och lera har vi utvecklat en cykel grundad på landsväg men med breda och tåliga däck, kort hjulbas för en mer upprätt körställning och slagkraftig broms. Allt detta gör vi med kvalitetsdetaljer för att ge dig en lättmanövrerad och rolig upplevelse.

”Gravel” är ett ganska nytt begrepp inom cykelvärlden, enkelt förklarat så står det för grusvägsracer. Alltså en fantastisk allround-cykel som är redo för alla underlag och är samtidigt den ultimata pendlarcykeln för väldigt många.

Cyklar med hög prestanda för motionären som älskar att cykla

Gravel är just nu en av de mest populära kategorierna inom cykelvärlden. Om du älskar att hålla hög hastighet och uppskattar en aggressiv ramgeometri samt bockstyre likt från en racercykel, men också vill kunna ta en omväg på de närliggande grusvägarna, då är Gravel perfekt för dig! En lätt och aerodynamisk ram och bredare styre kombinerat med terrängegenskaper som bl.a. breda däck gör Gravel bra för både vardag och fritid.

Se alla Gravel

Urval av årets sortiment