Gravel

Cykelcross tar cyklingen utanför alla ramar och tar oss så långt tillbaka som till början på 1900-talet. Med önskan om att kunna ta sig över stock och sten, på grus och gräs, genom sand och lera har vi utvecklat en cykel grundad på landsväg men med breda och tåliga däck, kort hjulbas för en mer upprätt körställning och slagkraftig broms. Allt detta gör vi med kvalitetsdetaljer för att ge dig en lättmanövrerad och rolig upplevelse.

”Gravel” är ett ganska nytt begrepp inom cykelvärlden, enkelt förklarat så står det för grusvägsracer. Alltså en fantastisk allround-cykel som är redo för alla underlag och är samtidigt den ultimata pendlarcykeln för väldigt många.

X-ONE

Fullblodig gravelcykel

Vår absoluta toppmodell. Den nya Nishiki X-One erbjuder en fantastisk cykelupplevelse med sin högpresterande och bekväma ramgeometri, låga vikt och stora mångsidighet.

Se om nya X-One

Allroad

Mångsidig gravelcykel för träning och pendling

Om du letar efter en cykel som kan lite av varje är Allroad det självklara valet. Allroad är perfekt för dig som vill ha full fart på vardagspendlingen, och som älskar att göra en avstickare på de närliggande grusväg.

Se mer om Allroad

Detour

Bekväm och effektiv gravelcykel för alla typer av användning

Detour är vår senaste gravelcykel, skräddarsydd för dig som väredsätter en grym cykelupplevelse, oavsett om det är träning eller pendling. Med lättskiftade växlar och hög komfort är du garanterad ren körglädje året runt.

Se mer om Detour

Rush

Hybrid gravelcykel för alla typer av användning

Rush är vårt bästa svar på en hybrid mellan en sportcykel och en gravelcykel. Om du älskar komforten och körställningen på en sportcykel, men du vill ha fler alternativ för att cykla precis där det passar dig, precis som en gravelcykel, är Rush cykeln för dig.

Se mer om Rush

Cyklar med hög prestanda för motionären som älskar att cykla

Gravel är just nu en av de mest populära kategorierna inom cykelvärlden. Om du älskar att hålla hög hastighet och uppskattar en aggressiv ramgeometri samt bockstyre likt från en racercykel, men också vill kunna ta en omväg på de närliggande grusvägarna, då är Gravel perfekt för dig! En lätt och aerodynamisk ram och bredare styre kombinerat med terrängegenskaper som bl.a. breda däck gör Gravel bra för både vardag och fritid.

Se alla Gravel