Gravel

Cykelcross tar cyklingen utanför alla ramar och tar oss så långt tillbaka som till början på 1900-talet. Med önskan om att kunna ta sig över stock och sten, på grus och gräs, genom sand och lera har vi utvecklat en cykel grundad på landsväg men med breda och tåliga däck, kort hjulbas för en mer upprätt körställning och slagkraftig broms. Allt detta gör vi med kvalitetsdetaljer för att ge dig en lättmanövrerad och rolig upplevelse.

”Gravel” är ett ganska nytt begrepp inom cykelvärlden, enkelt förklarat så står det för grusvägsracer. Alltså en fantastisk allround-cykel som är redo för alla underlag och är samtidigt den ultimata pendlarcykeln för väldigt många.

Smidig, stabil och snabb

Nyhet i 2024. Zone är vår tekniskt mest avancerade gravelcykel, som bygger på en nyutvecklad kolfiberram som är både smidig, stabil och snabb. Zone har en cockpit med semi-integrerad kabeldragning.

Fullblodig gravelcykel

Den snabba Nishiki X-One erbjuder en fantastisk cykelupplevelse med sin högpresterande och bekväma ramgeometri, låga vikt och stora mångsidighet.

Mångsidig gravelcykel för träning och pendling

Om du letar efter en cykel som kan lite av varje är Allroad det självklara valet. Allroad är perfekt för dig som vill ha full fart på vardagspendlingen, och som älskar att göra en avstickare på de närliggande grusväg.

Bekväm och effektiv gravelcykel för alla typer av användning

Detour är vår senaste gravelcykel, skräddarsydd för dig som väredsätter en grym cykelupplevelse, oavsett om det är träning eller pendling. Med lättskiftade växlar och hög komfort är du garanterad ren körglädje året runt.

Hybrid gravelcykel för alla typer av användning

Rush är vårt bästa svar på en hybrid mellan en sportcykel och en gravelcykel. Om du älskar komforten och körställningen på en sportcykel, men du vill ha fler alternativ för att cykla precis där det passar dig, precis som en gravelcykel, är Rush cykeln för dig.

Hos Nishiki får du

5 års garanti på ram
Svensk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor