Hybrid
- Det bästa av två världar

Med inspiration från landsvägscyklarna så väl som Mtb har vi skapat lättrullade cyklar med fina köregenskaper. Olika modeller beroende på var du vill köra och hur du vill ta dig fram. Rakt styre och hydrauliska skivbromsar ger full kontroll. De olika modellerna i hybrid-programmet fungerar utmärkt till både pendling och träning, då fart och pålitlighet kombineras. Alla våra hybrider är anpassade för vardagsbruk och därmed förberedda för skärmar, stöd och pakethållare.

Nedan hittar du vårt breda utbud av hybridcyklar. Under 2022 introducerar vi flera nya modeller och färger och det betyder att utbudet är starkare än någonsin tidigare. Hitta hybridcykeln som passar just dina behov.

Pro Air

Högpresterande och lätt

Pro Air är vår absoluta toppmodell och den lättaste hybridcykeln. Modellen bjuder bl.a. på den snabbväxlade Shimano 105-växeln tagen direkt från racer-segmentet och en framgaffel i kolfiber som skapar styvhet och komfort.

Se alla Pro Air

Pro BLT

Lyx i vardagen

Pro BLT är en lätt hybridcykel skapad för en vardag med fart. Den sportiga ramen, i kombination med invändiga växlar och innovativa Gates remdrift, säkerställer en cykel som är både rolig och enkel att underhålla.

Se alla Pro BLT

Pro SLD

Högpresterande och mångsidig

Pro SLD skapar ren körglädje för cyklisten som älskar att pendla till jobbet och träna på fritiden. Med en låg vikt och en snabbväxlad Shimano Tiagra-växel kan du ge den fullt ös, dag ut och dag in.

Se alla Pro SLD

SL Air

Släpp loss på asfalten

SL Air är lätt och tidlös i sin design. Med hela 18 utvändiga växlar är du garanterad hög flexibilitet och snabbhet oavsett om du cyklar till för pendling eller på fritiden.

Se alla SL Air

Comp Nine

Smart racer-hybridcykel

Comp Nine är ett klassiskt svar på en racer-hybridcykel. Den sportiga men bekväma sittställningen i kombination med utvändiga växlar och lättrullade däck, skapar en enkel och läcker upplevelse genom staden eller på landsvägen.

Se alla Comp Nine

Comp X-Nine

Låg vikt, hög komfort

Comp X-Nine är en lätt hybridcykel som öppnar upp ett hav av möjligheter. Du garanteras fantastisk komfort och mångsidighet tack vare den sportiga ramen, som kombineras med en dämpad framgaffel, breda däck och utanpåliggande växlar.

Se alla Comp X-Nine

XC Five

Släpp lös fantasin

XC Five är en ovanligt mångsidig cykel som är perfekt för den spontana cyklisten som uppskattar praktiska funktioner i vardagen och möjligheten till utflykter fyllda med cykelpackning.

Se alla XC Five

Rush

Hybrid gravelcykel för alla typer av användning

Rush är vårt bästa svar på en hybrid mellan en sportcykel och en gravelcykel. Om du älskar komforten och körställningen på en sportcykel, men du vill ha fler alternativ för att cykla precis där det passar dig, precis som en gravelcykel, är Rush cykeln för dig.

Se alla Rush

Speed

Hybridcykel med karaktär

Speed är en pigg och livlig cykel som sätter fart på vardagen. Med sina underhållsfria funktioner, höga komfort och sportiga ram har du allt du behöver för att göra pendlingen lite roligare och enklare.

Se alla Speed