Hybrid
- Det bästa av två världar

Med inspiration från landsvägscyklarna så väl som Mtb har vi skapat lättrullade cyklar med fina köregenskaper. Olika modeller beroende på var du vill köra och hur du vill ta dig fram. Rakt styre och hydrauliska skivbromsar ger full kontroll. De olika modellerna i hybrid-programmet fungerar utmärkt till både pendling och träning, då fart och pålitlighet kombineras. Alla våra hybrider är anpassade för vardagsbruk och därmed förberedda för skärmar, stöd och pakethållare.

Vilka hybrider finns det?

Kom riktigt nära våra hybridcyklar

En hybridcykel kan sättas ihop kors och tvärs av flera olika cykelkategorier. Men vilken ska man välja? Läs mer om vårt stora utbud av hybridcyklar nedan.

Vad är Hybrid Pro?

Som namnet antyder består Hybrid Pro av högpresterande cyklar, där varje detalj räknas för att uppnå en fulländad körupplevelse i en liga för sig. Det betyder att du kan förvänta dig komponenter från översta hyllan som alternativ med framgaffel i kolfiber, remdrift, topp-presterande växelgrupper med mera. Hybrid Pro finns med både utanpåliggande och inkapslade växlar.

Hybrid Pro är för dig som inte vill kompromissa mellan kvalitet eller design.

Hybrid Pro består av modellerna: Pro Air, Pro BLT och Pro SLD

Hybrid Pro

De absoluta toppmodellerna

Se Hybrid Pro

Hybrid Gravel

Allt är möjligt

Se Hybrid Gravel

Vad är Hybrid Gravel?

Hybrid Gravel är vår senaste och mest mångsidiga hybridtyp. Det är den perfekta blandningen mellan en sportcykel och en gravelcykel. Den sportiga ramen i kombination med breda terrängdäck gör att du klarar alla utmaningar på ett överlägset sätt, oavsett om det är på asfalt eller grus. Hybrid Gravel finns med utanpåliggande växlar.

Hybrid Gravel är för dig som vill ha en cykel som klarar allt du utsätter den för.

Hybrid Gravel består av modellerna: Pace och Rush

Vad är hybrid Road?

Hybrid Road kombinerar de främsta egenskaperna hos racercyklar och sportcyklar. Det innebär att du får en cykel på en lätt och snabb landsvägsram, som är sammansatt av komponenter från en sportcykel. Detta ger dig en sportig körupplevelse med komforten i främsta rummet. Hybrid Road finns med utanpåliggande växlar.

Hybrid Road är för dig som vill ha en lätt, snabb och smidig cykel för både vardag och fritid.

Hybrid Road består av modellerna: SL Air och Comp Nine

Hybrid Road

Prestanda och komfort

Se Hybrid Road

Hybrid XC

Gör varje tur till ett äventyr

Se Hybrid XC

Vad är Hybrid XC?

Hybrid XC är en kombination mellan en touringcykel och en sportcykel. Det betyder att du kan räkna med utmärkt komfort, praktiska funktioner och smarta detaljer. Hybrid XC är perfekt för att cyklas året runt, oavsett om det är en cykelsemester med packning eller bara den dagliga pendlingen. Hybrid XC är alltid utrustad med dämpad framgaffel och utanpåliggande växlar.

Hybrid XC är för den äventyrlige cyklisten som älskar långa cykelturer.

Hybrid XC består av modellerna: Comp X-Nine och XC-Five

Hos Nishiki får du

5 års garanti på ram
Svensk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor